Pateu, parizer, conserve de pește și pâine, acesta este meniul de care a avut parte o pacientă a Spitalului de Boli Infecţioase, apoi a Spitalului de Pneumoftiziologie din Cluj.  Asta în timp ce iubitul ei a fost ținut în carantină la domiciliu nu pentru 2 săptămâni, ci 4 săptămâni, din cauza uneri erori a DSP – conform Adevărul.
https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/foto-viata-pacientilor-covid-19-mancare-oribila-conserve-peste-parizer-pateu-multa-paine-1_5ec121c25163ec4271df25ca/index.html?fbclid=IwAR3-xTuXkXZdebBRX3CG3vAznsAapoTzCmbJGdySgr2GL2kjur-mlgry2yY
După o călătorie în Austria, un cuplu s-a întors în țară unde ea a fost testată și depistată pozitiv cu COVID-19. Iubitul ei nu a fost testat, deși a cerut în numeroase rânduri să i se facă testul, dar pentru că nu avea simptome DSP Cluj a refuzat să aplice acest test. A fost însă izolat la domiciliu. Protocolul spunea că trebuie să stea pentru două săptămâni, însă după ce au trecut aceste zile, a fost obligat să mai stea pentru încă două săptămâni din cauza unei erori în baza de date a DSP. Deși a făcut o adresă pentru a se remedia problema, nici după cele două săptămâni suplimentare de carantină nu a primit răspuns de la DSP. În tot acest timp, iubita sa era internată în Spitalele din Cluj, unde era tratată pentru COVID-19. Detaliile legate de condițiile din spitale se regăsesc în articolul semnat de către Adevărul.ro.