Sesizare

Primar care a refuzat cumpărare de tablete în schimbul publicității

0 / 5

”Așa se face că, in vremuri de criza și de stare de urgență, primarul PSD Panțurescu al comunei Tutana din Argeș, orăcăia că ar da, dar nu are bani la bugetul orașului pentru viitorul copiilor. De fapt, s-a dovedit că primarul Panțurescu mințea cu nerușinare. Bani erau, dar nu pentru copii, ci pentru propagandă elecorală a primarului PSD iar Panșurescu a mințit consilierii pentru a nu ramane fară banii care trebuiau dați pupincuristilor pentru a-l lăuda în presă. Așa se face că, imediat după ce a refuzat sa cumpere din bugetul orasului tablete pentru copii, a cheltuit banii de tablete pentru promovarea sa electorală. Mai exact, primăria și Panturescu, au alocat, in baza a câtorva contracte încheiate imediat după refuzul de a cumpăra tabelete copiilor nevoiași, nu mai puțin de 10 mii de euro de euro, pentru publicitate și promovare primărie… Este vorba, conform contractelor de „servicii promovare primărie și realizări….”. Adică, pe scurt, primarul a luat de la gura copiiilor pentru a cheltui cu promovarea imaginii sale și a partidului, căci, doar, se apropie alegerile iar copii care nu au tablete să învețe, refuzați de primar, nu au drept de vot….
Mai grav este că, după miliardul de lei, dat Antenei 3, primarul Panturescu a încheiat acum, pe banii pentru tabletele copiilor, un contract care miroase a ilegal, chiar penal. Astfel, Panțurescu a semnat un contract cu o firmă care nu are ca obiect de activitate obiectul contractului și care, atenție, nu are niciun angajat !!! Cum își duce la îndeplinire contractul de mii de euro acea firma, dacă are 0 angajați și se ocupa, conform ONRC, doar de reparații echipamente? Ziarul nostru solicitat organelor abilitate sa verifice acel contract dar și relatiile acestor firme cu primăria Curtea de Argeș pentru că acolo apar multe neclarități.”

Sursa: http://www.ziarulprofit.ro/index.php/primarul-panturescu-tupeu-de-psd-ist-a-refuzat-sa-cumpere-tablete-copiilor-nevoiasi-ca-sa-dea-zeci-de-mii-de-euro-pentru-a-fi-laudat-in-presa/

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *