Sesizare

Tanara speranta a elevilor giurgiuveni

5.00 / 5

Buna ziua!
Sunt Ionela si ma bucur pentru ca exista acest tip de site si de actiune care isi propune sa arate lumii intregi atat partea intunecata cat si partea pozitiva.
Sunt giurgiuveanca si tot am urmarit-o cu interes pe o tanara fata care a avut cateva activitati destul de bune pentru perioada aceasta si nu numai.
Este vorba despre o eleva pe care o cheamam Cutar Iulia Anne-Marie. Din ce se prezinta si ce am citit despre ea, invata la Liceul teoretic Tudor Vianu Giurgiu, este reprezentant al departamentului cu relatii publice in cadrul Asociatiei Calator prin Romania si vicepresedinte al liceului din care face parte inclusiv zona de PR a liceului.
Ultimul mare proiect in care este implicata vizeaza sprijinirea educatiei prin digitalizarea acesteia. Adica este o strangere de fonduri in vederea achizitionarii de tablete pentru elevii de clasele a 8-a si a 12-a fara posibilitati pentru a veni in ajutorul acestora pentru a promova examenele. Proiectul este realizat cu ajutorul mai multor tineri, inclusiv fata asta impreuna cu Asociatia Calator prin Romania, Asociatia prietenii de langa tine, Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu, Biserica Buna Vestire din Giurgiu si un grup de initiativa locala numit GIL.
Evenimentul este acesta: https://www.facebook.com/events/1152668131736144/
https://travellerinromania.com/sprijinim-educatia-prin-digitalizare/

A aparut inclusiv in cateva ziare locale:
https://jurnalgiurgiuvean.ro/campanie-toti-copiii-au-dreptul-la-educatie-viitorul-lor-este-si-in-mana-ta/
http://giurgiu-news.ro/news/index.php/2020/05/11/viitorul-lor-este-si-in-fapta-ta-campanie-de-strangere-de-fonduri-in-giurgiu/
https://informatiadegiurgiu.ro/toti-copiii-au-dreptul-la-educatie-viitorul-lor-este-si-in-mana-ta/

De pe facebook ul ei am putut observa ca a aparut inclusiv la nivel national facand voluntariat in Asociatia Calator prin Romania. Activitatea si actiunile de pe perioada de pandemie le puteti citi aici:
https://www.stiri.ong/ong/cultura-si-it/calator-prin-romania

Tot de pe facebook, am vazut ca a ajutat elevii sa nu se plictiseasca pe timp de pandemie si sa continue munca de reprezentativitate in cadrul liceului ei prin participarea la anumite sedinte online cum ar fi: impulsul de a-i face pe elevi sa depaseasca barierele imaginatiei prin intermediul poeziilor: https://www.facebook.com/CSE.TUDOR.VIANU/posts/2575385149343171

b) impreuna cu vicepresedintele Consiliului national al elevilor a participat la o sedinta online despre educatia in vreme de pandemie postand mai apoi pe facebook dorinta de a fi contactata e elevii care aveau anumite nelamuriri cu privire la tot ce inseamna educatie online si nu numai. https://www.facebook.com/CSE.TUDOR.VIANU/photos/a.1471205426427821/2573652729516413

Tot pe perioada de pandemie, a fondat pagina de instagram https://www.instagram.com/erila.feminists/ prin care isi propune sa sustina egalitatea de sanse, integritatea, respectul, anti discriminarea si loialitatea dorind ca principalul scop sa fie cresterea stimei de sine a fetelor si femeilor.

Ajuta la gasirea unui adapost iubitor pentru animale.
Profilul ei de facebook este: https://www.facebook.com/Annemarie13042003

 • Persoana contact Robert Costache
 • Adresă Giurgiu
 • Florentin Dobrisan

  Reply
  Rating: 5 / 5

  Felicitari !

 • Clara Tanasescu

  Reply
  Rating: 5 / 5

  Realizari pe cinste! Ne-am bucura sa fie mai multi ca tine!

 • George

  Reply
  Rating: 5 / 5

  Bravo ei!

 • Mihaela

  Reply
  Rating: 5 / 5

  Giurgiuveanca noastra ! Cinste ei si familiei !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *