Sesizare

Tânăra speranţă din Bucureşti

0 / 5

Buna!

Azi vreau sa vi-o aduc in prim-plan pe o tanara ,,do-er” care vrea sa schimbe mentalitatile si situatia din Romania prin proiecte indraznete si creative. Numele ei este Călina Iuliana-Andreea şi este un exemplu pentru tinerele din generaţia ei.

Activităţile pe care ea le-a întreprins pentru societate au debutat acum cativa ani, in timpul liceului. Aceasta, impreuna cu mai multi tineri, ii ajuta pe batranii nevoiasi din sectorul 3 al Bucurestiului cu alimente sau ii ajuta cu diverse activitati care ii solicita sau le era greu sa le realizeze.

Odata cu inceperea facultatii, aceasta a continuat sa ajute comunitatea. In prezent este voluntara in cadrul Asociatiei ,,Calator prin Romania” unde ocupa functie de Business Developer si unde poarta discutii 24/24 cu primarii din toata Romania pentru diverse proiecte care sa ,,tureze” motoarele turismului romanesc. Desi face acest lucru full-time, ii ramane timp sa fie si angajata in cadrul unei multinationale. Implicarea Iulianei poate sa fie observata aici:

  1. https://www.capital.ro/asociatia-calator-prin-romania-pe-culmile-succesului-tinerii-antreprenori-revolutioneaza-turismul-romanesc.html
  2. https://business24.ro/turism/turism-in-romania/calator-prin-romania-interviu-turism-1607214

Nu a putut sa fie pasiva la nevoile societatii pe timp de pandemie Covid-19 si, impreuna cu asociatia in care este si cu un grup de initiativa locala din judetul Giurgiu, lucreaza activ pentru a darui cate o tableta elevilor de clasa a 8 a si a 12 a care au nevoie de dispozitive pentru a invata pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Aceasta, impreuna cu ceilalti tineri, se straduieste sa convinga mediul privat sa doneze sume de bani care vor pava drumul elevilor care nu sunt la fel de norocosi ca noi, spre un viitor stralucitor. Initiativa poate fi observata aici si la fel si contributia Iulianei:

  1. https://jurnalgiurgiuvean.ro/campanie-toti-copiii-au-dreptul-la-educatie-viitorul-lor-este-si-in-mana-ta/
  2. http://giurgiu-news.ro/news/index.php/2020/05/11/viitorul-lor-este-si-in-fapta-ta-campanie-de-strangere-de-fonduri-in-giurgiu/
  3. https://informatiadegiurgiu.ro/toti-copiii-au-dreptul-la-educatie-viitorul-lor-este-si-in-mana-ta/

Desi Iuliana nu-si doreste sa fie promovata pentru activitatile de voluntariat pe care le face, nu am putut sa trec cu vederea si sa tac. Romania are nevoie de oameni ca ea. Tace si face, iar deviza ei este ,,proiectele de azi, viitorul de maine”!

Profilul ei de Facebook poate fi observat aici: https://www.facebook.com/iuliana.calina.5

  • Persoana contact Robert Andrei Costache
  • Adresă Str. Mircea cel Batran, Giurgiu

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *